Ontdek de Veluwe op Landleven De Wyckel

Duurzame vakantiewoningen

Op Landleven De Wyckel kunt u terecht voor een heerlijk weekendje weg of het kopen van een duurzame vakantiewoning. Het park ligt aan de rand van de Veluwe vlakbij de randmeren. Kwaliteit van leven staat bovenaan in ons park. Landleven De Wyckel is omgeven door bossen en landerijen. Het prachtige landgoed ‘De Haere’ grenst aan het park waar u gemakkelijk met de hond uren kan genieten van wat de natuur u te bieden heeft.

De kracht van de Veluwe

De chalets op De Wyckel zijn prachtig gelegen. Het park ligt vlakbij het Zuiderzeestadje Elburg en het Veluwemeer. Een vakantiehuis bij ons op de Veluwe is omringd door bomen, landerijen en gelegen vlakbij de randmeren. Vanwege de inrichting van het park, bent u bij ons altijd verzekerd van uw rust en privacy. Ook als u er liever even op uit gaat is er altijd wel wat te doen. Maak een tocht door de natuur, ga eventjes zwemen in de randmeren of neem een kijkje in plaatsen in de omgeving, zoals Elburg. Er zijn talloze mogelijkheden.

Bekijk de omgeving

Uw eigen chalet kopen op de Veluwe

Nieuw chalet of kies uit ons bestaande aanbod

Bent u op zoek naar een tweede huis in de vorm van een chalet? Op Landleven De Wyckel is een uniek aanbod van gebruikte en nieuw te bouwen recreatiechalets die worden verkocht op eigen grond op unieke plekken. Een voorbeeld hiervan: Een gebruikte woning met een interne sauna en voor 5 personen? Of een nieuw te bouwen chalet met een eigen wandelpad het bos in?

Vakantiewoning kopen

Verzekerd van rust en privacy.

Tot rust komen en worden omringd door de prachtige natuur op de Veluwe.

Chalet kopen op de Veluwe

Voor ieder budget

Op De Wyckel is er voor elk budget een geschikt chalet te koop. Het beheer wordt indien gewenst helemaal voor u uit handen genomen. Ook eventueel de verhuur. Bent u op zoek naar een investering of wilt u uw chalet verhuren als u er zelf niet bent? De Wyckel heeft een uitstekend verhuurprogramma waarmee alles voor u uit handen wordt genomen. Grasmaaien, administratie en in en uitchecken wordt volledig verzorgd.