Vakantiehuis huren op de Veluwe

Week of weekend weg in Nederland

Heerlijk op vakantie in Nederland! landleven de Wyckel is een rustig recreatiepark dat centraal gelegen op de Veluwe nabij het Veluwemeer in het dorp Oldebroek. Wij helpen u graag te genieten van dit prachtige vakantiepark midden in de natuur. Voor zowel een actief weekendje weg of een heerlijke uitrustvakantie is Landrust de Wyckel op de Veluwe de ideale bestemming.

Mail voor beschikbaarheid naar info@dewyckel.nl

Een ruim aanbod van accommodaties

Overnachten op de Veluwe

Even heerlijk op vakantie met zijn tweetjes in een van de luxe vakantiewoningen of met het gezin even bijkomen van de dagelijkse sleur? Op bungalowpark De Wyckel kunt u kiezen uit een luxe chalet, of een ruime bungalow. Landleven De Wyckel is van alle gemakken voorzien. Landleven De Wyckel is een park voor alle leeftijden. Wij beschikken over een kinderspeeltuin, een fietsverhuur en een prachtige omgeving. Op circa 8 minuten van het Veluwemeer waar u kunt vissen, surfen, en lekker met de hond de stranden kunt bezoeken.

Vakantiewoning voor 2-4 personen

  • Per week
  • Lang weekend
  • Midweek
Meer informatie

Vakantiewoning voor 5 personen

  • Per week
  • Lang weekend
  • Midweek
Meer informatie

Genieten op de Veluwe

De Veluwe biedt vele bezienswaardigheden om te bezoeken. Denkt u aan het Kröller-Müller museum, Nationaal Park De Hoge Veluwe of de Koningin Julianatoren. Door haar centrale ligging zijn deze attracties eenvoudig bereikbaar vanaf Landrust de Wyckel. Wij helpen u graag uw uitstapje te plannen.

Mail voor beschikbaarheid naar info@dewyckel.nl

Overnachting op de Veluwe

Middenin de natuur

Landleven De Wyckel is een park voor alle leeftijden. Wij beschikken over een kinderspeeltuin, een fietsverhuur en een prachtige omgeving. Op circa 8 minuten bent u verwijderd van het Veluwemeer waar u kunt vissen, surfen, en lekker met de hond de stranden kunt bezoeken.

Bekijk beschikbaarheid