Omgeving verkennen

Op pad in de buurt

Geniet in en rond het park van uw welverdiende rust. De bossen en landerijen grenzen aan het park. Ontdek al het moois wandelend of op de fiets. Het park ligt aan de rand van Oldebroek. Elburg, Heerde, Nunspeet en Epe liggen in de nabije omgeving. De parkbeheerder informeert u met plezier over de mogelijkheden!

Historische binnenstad

De cultuur om de hoek

Elburg heeft een historische binnenstad met eeuwenoude monumentale panden, een oude vissershaven en natuurlijk talloze terrassen. Iets verder weg ligt Hanzestad Kampen aan de IJssel.

Volop mogelijkheden!

Stranden van Elburg

Op 3 kilometer van Landleven de Wyckel vindt u de stranden van Elburg. U kunt hier zeilen, kanoën of vissen. Vanaf Elburg vertrekken rondvaartboten voor dagtochten naar onder ander het vissersdorp Urk.

Meer informatie

Epe

Gezelligheid en ambiance

Epe staat bekend als 'toeristisch bolwerk' van de Noord-Oost Veluwe. Daarnaast is in Epe wekelijks, op de vrijdagavond, braderie. Echt een gezellige verzameling van verkoopkraampjes dus.

Heerde

Actief verkennen

Of u nu wilt wandelen, fietsen, vissen, zwemmen, skeeleren, paardrijden, tennissen, golf spelen of gewoon van de rust en stilte genieten, Heerde met haar kernen Wapenveld, Veessen, Vorchten en Hoorn biedt het u! 

Bekijk de website

Fietsen en wandelen door de omgeving

De gemeente Oldebroek beschikt over prachtige natuurgebieden die zeer geschikt zijn voor een fiets- of wandeltocht.

Fietsroutes bekijken

Nunspeet uit de kunst zo mooi!

Lees meer over Nunspeet